ISHRANA

SKRIVENA GLAD – Možete li da odvojite 5minuta za svoje zdravlje???

Skrivena glad je oblik neuhranjenosti u telu koja se javlja kada su unos i apsorpcija vitamina i minerala nedovoljni za normalno funkcionisanje tela. Više od 2 milijarde ljudi na svetu pate od sakrivene gladi. Više o tome otkriva nam Dr. Kent Bradlej, glavni zdravstveni direktor u Herbalife Nutrition.

Naš digestivni sistem je neverovatan. On radi toliko toga, a da mi toga nismo ni svesni. U digestivnom sistemu se hrana razlaže u hranljive materije i energiju, izbacuju se štetne materije iz organizma, a ima i važnu ulogu u očuvanju imunološkog zdravlja. Zdrav crevni sistem ima veliki uticaj na naše opšte dobrostanje.

Hrana koju konzumirate i način života utiču na dobrostanje digestivnog sistema

Povrh svega ovoga, crevna mikro flora ima važnu ulogu u očuvanju imuniteta, a ćelije koje se nalaze u vašem digestivnom sistemu se ponašaju kao fizočka i biološka barijera od mikrobnih napadača. Svi ovi sistemi pomažu u zaštiti organizma od bakterija i virusa koji mogu da budu uzrok oboljenja.

Zato je veoma bitno da se odlučite za promenu i uvedete u svoju ishranu PROIZVODE ZA DOPUNSKU ISHRANU koji će Vam pomoći u smanjenju kilograma, povećanju imuniteta, povećanju nivoa energije, održavanju željene težine i pomoći u poboljšanju rezultata kod sportista.

Kontaktirajte me porukom na VIBER +381 64 1420 120 i napišite kada bi Vam odgovarao termin da se čujemo i odredimo Vaše ciljeve i Vaš plan ishrane.

Marko Gojković – Vaš savetnik za zdravu ishranu i bolji život